Rejser til Åkersberga

Åkersberga ligger i det centraløstlige Sverige i landsdelen Svealand, Stockholms län, herunder finder du praktiske informationer om rejser til Sverige og Åkersberga.

Du kan se links og rejserelaterede artikler med praktiske oplysninger, vejr og vejrudsigt, valutakurser samt turistinformation og kort over byen i Sverige. Du kan se alle destinationer i Sverige her.

I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller.

Gode hoteller i Åkersberga

Bestil nu – betal senere. Kør selv ferie til Sverige er populært. Mange af hotellerne kan du booke nu og betale ved ankomst på hotellet, se nærmere om betingelserne under hvert enkelt hotel.

Her kan du se nogle af de mest populære og gode hoteller og lejligheder du kan vælge at bo på i byen. Vi har sat sorteringen efter populære hoteller / lejligheder med gode anbefalinger, resultaterne kommer via TrustYou og listen opdateres jævnligt.

Togrejser til Åkersberga

Med søgemaskine kan du søge efter togrejser, køreplaner og priser

Hvis du selv vil sørge for transporten og ikke vil køre i egen bil, er der mulighed for at søge bedste tilbud på togrejser smart søgemaskine der sammenligner priser på tog, bus og fly.

Busrejser til Åkersberga

Der er et tæt rutenet af busser i Sverige og priserne varierer meget, du kan søge efter priser på busrejser og køreplaner i søgemaskine.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Sveriges turistkontor

Sweden Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

SEK - Svenske kroner
EUR
10,5255
GBP
12,3687
USD
9,3980
DKK
1,4084
NOK
1,0681

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Åkersberga
overcast clouds
11.3 ° C
12.2 °
10.6 °
92 %
3.1kmh
98 %
tors
12 °
fre
11 °
lør
9 °
søn
11 °
man
13 °

Helligdage i Sverige

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Sverige valuta, Krone

Penge i Sverige (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Krone (SEK). 1 Krone = 100 Øre. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5 and 10 Kroner Sedler i cirkulation: 20, 50, 100, 200, 500 and 1000 kroner Swedish National Bank

Togrejser Sverige

At rejse med tog i Sverige giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her. Rejs med tog i Sverige Direkte togforbindelser til Sverige Der er, udover Øresundstogene til f.eks Malmø, Helsingborg og Gøteborg, direkte tog fra København til Stockholm. Fra Stockholm er der både dag- og nat togforbindelser til større byer i Nordsverige som...

Hvad er klokken i Sverige ?

Hvad er klokken i Sverige nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Stockholm, Sverige. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Sverige

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her